verkligen dags för uppdatering igen!!

    
Vi har fått lite vitvaror, frys, ugn, kyl, spishäll och en jättecool kran. Kranen går att dra loss ovan så det blir som en slang. 
  
men annars är det inga speciella bilder från inuti. Det saknas fortfarande gips på några av väggarna och det kommer behöva spacklas en gång till över alla skarvarna, men det ger ett mer enhetligt intryck och det känns närmare målning av väggar än vad man tror :) 
vi köpte vår värmefläkt på EL GIGANTEN i Borås, bra service!
  
Vi har fått mycket gjort i blivande badrummet. vattenrören har dragits upp genom golvet. Även "toalettröret" och allt annat som ska genom. Som vanligt var det jag som fick krypa in bland våra husdjur i källaren och hissa upp slangarna.
Tänk er nu badrummet 3 x 3 m. Direkt vid ingången (ser kortet ovan) är en fast vägg för handfatet och huvudspegel. Den kommer vara vit med panel och kakel. Till vänster om den sitter en helspegel på långsidan. Baksidan av fristående väggen kommer handdukar att hänga. Fortsätter man bortåt kommer man till duschen. Den fristående väggens högra sida bortåt andra dörren (mittemot var jag står och tar fotot) kommer en duschglasvägg att gå, så man måste alltså gå runt för att ta sig in till duschen. högra bortersta hörnet kommer toaletten att vara.
Vi var idag på Colorama och köpte hela vårt badrum!!  blandare, duschstycken, handfat, toalettstol, takfärg (vit) kakel (matt vitt) Klinker (Novas link brown, som även kommer att gå upp i detaljer på vissa ställen). Det är braaaaaaa dyrt detta här    :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Det går verkligen framåt! =)

Ska lägga upp mer bilder på alla valparna så du får se dem! =) såååå fina... pusss søtis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback