GOD JUL!


Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL och sedan ett gott nytt år!!!!


Det var inte lätt att få henne att posa för julkortet! eller få henne att titta in i kameran i rätt tid.
Igår klädde vi granen, nu känns det verkligen att julen är på ingång!!! ska bli så super kul att fira det ihop som en familj för första gången !! en härlig känsla...Bara det att också få fira det ihop med min älsklingsubbe för första gången känns pirrigt.. Planen är att vara hos mamma på julafton och sedan åka till farmor en liten snabbis efter kalle, som vi brukar..., Planen är sen att vi ska till småland och fira för första gången ihop där med på juldagen hos bosse och nilla och annandag hos maggan!! Hoppas bara att lille busemusen piggnar till, hon har lite feber och är rejält snuvig... både hon och jag ligger flera timmar efter i sömn... MEn inte ska väl det stoppa vårat julfirande!!   Så nu får vi hålla tummarna för febern, minusgraderna (tänker på våra katter, så de inte fryser ihjäl om pumpen stänger av sig igen för att det är kallt ute) och att lizen inte behöver sätta ett nytt dräneringsrör imorgon på blå stjärnan...Jippie det är jul!!!!!!!!!!!!!!!

Jaga favorit guldet

Nej jag kunde inte lägga upp filmen ,... den som är så kul!! hur förminskar jag den?

shit vad längesedan!
Det känns verkligen som om det är år och dar sedan jag hann skriva i min blogg,... ja men det tar ju sådan tid.. först ska jag välja ut vilka kort jag ska ha (roligare med kort) sedan måste jag öppna mitt program och förminska dem så jag kan ha dem i bloggen... och sedan skriva och hoppas att jag inte behöver skriva om allt flera gånger för att nätet lägger ner emellanåt...ja, ne så farligt är det ju egentligen inte... är snart klar och vad har det tagit?? inte ens fem minuter!... hmmm men ja nu har jag en liten stund... Belle ligger och sover,.. ubbe har somnat i soffan,.. jag har bakat kanelbiscottis, gett katterna mat och skrivit en offert och klockan är kvart i tio,..

egentligen borde väl jag också gå och lägga mig,... timmarna behövs,.. men så kände jag att NU nu ska jag skriva lite och lägga upp lite bilder eftersom vi bor en bit ifrån varandra.....

Nu är hon över 4 månader,... ibörjan tyckte jag verkligen att tiden gick så sakta, hade koll på varenda dag äldre hon blev,.. men någonstans, nu börjar allt rulla på som livet faktiskt gör...Dags att ta vara gott på dagarna igen :)

kram till er alla