lägenheten då.

Det blev verkligen läckert när det började töa med sol och några plusgrader. Sjön började "läcka vatten" mellan is och snö och det blev väldigt stämningsfullt. Men snabbt har det gått. Från massssssssoooooooor av snö till nu med lera och fläckvis med gräs
Vi börjar verkligen få det iordning. Ska ta lite fler detaljbilder. Men storarummet blev indelat i två "färger". Den mörka soffdelen med brunt -
- till "köksdelen" med ubbes vackra möbler. Det känns som om de kommer mer till sin ärtt här än i sickla. Det är en helhet och taket är inte lika högt så möblerna blir inte så små, om ni förstår vad jag menar?
En dag när vi släppt ut Lizen undrade vi vart hon tagit vägen, hon brukar ta små korta upptäcktsfärder och brukar inte gå långt (förutom idag när snön är fläckvis "studsade" hon ner till båten vid stranden)... men denna gången hittade vi henne på hustaket.
galenpanna

Kommentarer
Postat av: johannes

Oj Ja har visst glömt att kolla dim blogg, så nu hade jag två stycken inlägg att läsa =)Men svar på din fråga då(vad tycker du bäst om att fota)Å svar då... att jag vet faktiskt inte, bara bilderna blir bra x) men oftast i myrperspektiv och närbilderkram :)

Postat av: Lina

Gud va mysigt för Lizen att vara ute i det fria! =)

Va hittar du på nu i påsk då? Hur går det med magen ?= P

2010-04-01 @ 16:59:47
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: linnea

härligt och se lizen ute på taket... och fint börjar det bli i hemmet för er med!!! hur går det med annat? jobb och så?kram!

2010-04-02 @ 08:52:25
URL: http://lillalilli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback