Allt samlat i en nöt

Sommaren har vart otroligt lång! antagligen för att det är första sommaren någonsin som jag inte kännt mig sönderstressad av känslan - måste få vara ute i solen,.. kanske inte kommer mer sol!! visst har den funnits där men inte överdriven.
Däremot har ju det ju vart annat att tänka på och tanken - vi kommer få vårt roliga i höst och i hela vår framtid kändes mer spännande än - måste ut och steka.



Här är huset.

Där jag tar fotot står bilarna. Ingången är till höger och grovkök till höger. Tomtgränsen går en bit ut till både höger och vänster ner mot sjön, västersjön. Bakom huset neråt sjön. För er som inte vet ännu är det en ensam man som haft huset som gåva. Och de senaste åren kan det kännas som om han inte vart där och gjort mer än badat i vattnet. Grästet är vildvuxet, träden har sina egna liv, ängsblommorna växer fritt, blåbär, lingon, hallon, smultron och vinbär växer obehindrat. Det ligger gamla ting över trädgården, mer eller mindre samlat. Vissa saker är väldigt vårdat som panelen i bastun till tex taket på huset medan andra saker som hela husets innehåll inte går att diskutera.

Men det är så vackert, och möjligheterna som finns och de stora förändringarna som går att genomföra är fantastiska!



vänster om huset är en liten friggebod som kanske blir gäststuga? längre bakom den går gränsen. Gränsen är i form av ett enkelt staket där vi har fått se att det ibland vill visa sig lite får.



mellan udden och stränderna



Ena badsidan. Den med bastun till vänster och udden som sträcker sig ut mot höger. "Runt" den tog jag och pappa första simturen över till högra "stenstranden" Där sa mannen att det är perfekt att fiska ifrån eftersom det är ganska djupt ut därifrån. Fortsätter man åt höger ifrån det stoppet kommer man till en barnvänligare plats. Där det är ren sandbotten från gräset och ut.



Udden med ena doppistället och bastun till vänster och andra doppupp och den barnvänliga till höger
Iframtiden blir det nog en grill instoppat i ett lusthus :)



Det mer vilda som nog kommer bevaras så här fast något mer kontrollerat.


Om två dagar ska jag upp till Stockholm igen det ska bli underbart, vi har inte träffat varandra på över två veckor!!
Ska också bli kul att prata igenom våra ideér och börja ytterligare packning för att få med sig så mycket som möjligt ner nästa gång. Men uppe i Stockholm blir det ett tag. Nästa nerfart blir inte försen 28 aug.



Johanna och Fredrik har gift sig!



Numwan har fyllt 25 år!



grabbarna grus spelade luffarschack
(jonatan å ubbe)



också blev det några soldagar i Skrea hos sandra och jonatan (hyrt stuga)



och Sofe och Robbans små underbara Mimmi och Casper har vuxit! ohc Ninna och Stefans Molly börjar verkligen komma igång me snacket!



Och höll på att glömma!!!!




Sofie och jag var på VIP bio!!!!

I göteborg på bergakungen. På en sommar med göran. Vi kom in i en designad bar som hade godis....
Väl på intågande efter ett varmt välkomnande in i salongen fick vi popcorn och dricka. Tror det var max 45 pers som fick plats samt  ingen under 18 år! Stolarna var i skinn och gick att luta bakåt. Bodet emellan oss var precis lagom för att få plats med allt och avståndet till nästa stol framför var ingen fara för mina springande ben...

Tack Sofie det var helfestligt!!!!

Ikväll är det kräftskiva hos mors grannar


Kommentarer
Postat av: linnea

vad kul och se kort på huset och tomten. verkar helt fantastiskt!!! som en dröm. synd att den inte ligger i nacka och lite närmanre. hehe

ser fram emot mflera bilder och skriverier om hur det är att bli hus ägare!! kram på er!

Postat av: Lina

Alltså Tessa! Det är perfekt jue =) Gud va fint och mysigt! Och jag kan bara föreställa mig hur underbart det kommer bli när ni är färdiga =) DRÖMHUS!!!! DRÖMLIV!!!!!!!!! =D

fina semester bilder med... synd att vi inte träffades =(



2009-08-15 @ 21:38:48
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: Ninna

Härliga bilder!!

Det har vart så mysigt att ha dig hemma en längre tid vännen! Man fick en liten försmak på vad som komma skall =) Inte långt kvar nu tills vi är GRANNAR PÅ RIKTIGT!!!!! Var så härligt när vi tog promenaden till erat härifrån!

Sug in det sista av Stockholm dessa veckor nu innan ni kommer hem igen! Längtar redan!

Puss från Molly o mig

2009-08-17 @ 12:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback