verkligen dags för uppdatering igen!!

    
Vi har fått lite vitvaror, frys, ugn, kyl, spishäll och en jättecool kran. Kranen går att dra loss ovan så det blir som en slang. 
  
men annars är det inga speciella bilder från inuti. Det saknas fortfarande gips på några av väggarna och det kommer behöva spacklas en gång till över alla skarvarna, men det ger ett mer enhetligt intryck och det känns närmare målning av väggar än vad man tror :) 
vi köpte vår värmefläkt på EL GIGANTEN i Borås, bra service!
  
Vi har fått mycket gjort i blivande badrummet. vattenrören har dragits upp genom golvet. Även "toalettröret" och allt annat som ska genom. Som vanligt var det jag som fick krypa in bland våra husdjur i källaren och hissa upp slangarna.
Tänk er nu badrummet 3 x 3 m. Direkt vid ingången (ser kortet ovan) är en fast vägg för handfatet och huvudspegel. Den kommer vara vit med panel och kakel. Till vänster om den sitter en helspegel på långsidan. Baksidan av fristående väggen kommer handdukar att hänga. Fortsätter man bortåt kommer man till duschen. Den fristående väggens högra sida bortåt andra dörren (mittemot var jag står och tar fotot) kommer en duschglasvägg att gå, så man måste alltså gå runt för att ta sig in till duschen. högra bortersta hörnet kommer toaletten att vara.
Vi var idag på Colorama och köpte hela vårt badrum!!  blandare, duschstycken, handfat, toalettstol, takfärg (vit) kakel (matt vitt) Klinker (Novas link brown, som även kommer att gå upp i detaljer på vissa ställen). Det är braaaaaaa dyrt detta här    :)

Vad har hänt nu då?

En morgon som vi kom ut...

       
Kontainern har hämtat våra 2 stora högar skräp. Hörnet in till hallen och köket har äntligen fått ett utseende, och sladdar har börjat dras genom tak och innanför väggar. Det för att det inte ska synas på utsidan.
På fredag träffar jag gamle ägaren igen för att han ska kolla igenom sitt sista i extra boden. Då ska jag ta kort på allt jag gjort idag (spacklat och limmat remsor). 
Lizen fick vara med. Hon tyckte öppna spisen var lite läskig men sen upptäckte hon det sköna med den. Nu befinner hon sig hos Sandra och Jonatan.
Detta var den hög av en inspirationstidningar som fick åka i soptunnan, det blir så mkt jag samlar på mig...

Seg....

Även fast jag är väl medveten om att vissa dagar faktiskt bara inte fungerar, är det svårt att låta dem passera.
Idag är en sådan dag....
Försökte installera min skrivare via internet till mammas dator, fungerade inte....
Skulle leta upp vem som har ansvaret för pixiböcker, då var de olika...
Började städa rummet och slängde en hel hög! med inspirationstidningar för bad och kök, fastnade jag på nätet för kakel...
Behöver inte få massor gjort varje dag, men det känns bara som att det är så mycket jag vill ta tag i så mina struktureringslistor blir så jobbigt långa,..:
Så då blir det ingenting gjort :)