vår

Oj nu längtar vi till våren!!!!

I lördags var jag och ubbe hos nisse ( honom jag köpte min kawa av) för att kolla på en Honda som han ville byta ifrån sig. Tror jag gör det. Den var lägre och blir desto lättare att köra på.

Härligt det är att vara heltid någonstans. Jag har verkligen saknat det. Gå upp en viss tid och hinna äta frukost och till och med plugga lite för att sedan åka iväg till naturhistoriska och ha en härlig handledare som inte vill att jag ska känna mig stressad. Så då blir det att man går på både förmiddags fika, ordentlig lunch och eftermiddagsfika, precis vad man behöver för att inte sitta KONSTANT vid ljusbordet.

Jag har nu hunnit med att skapa 7st bilder av bukhårsdjur. I morgon ska jag prova på att göra den nya arten som hittades.

Så härligt att känna sig hemmastad, eget rum, eget skrivbord,.. skulle lätt kunna ta med mig lite mellanmål i kylskåpet... har tagit med min egna temugg hihi...

Nu ska jag läsa rapporter :)


vad gör ni?

"Vanliga livet"

NU  är praktiken slut...

Kom precis hem nu från Aftonbladet, klockan är 01,32 och jag ska till skolan imorrn bitti och börja min absolut sista kurs!
Kommer ni ihåg när jag fick brevet om att jag hade blivit antagen??
Tiden går fort...

Det har vart roligt på Aftonbladet, härlig miljö och härliga Paul, tecknaren som hjälpt mig igenom passen.
Idag bjöd på prinssesbakelse och tillbaka fick jag en lacksvart påse med loggan Aftonbladet, med fem blandade
böcker i. Tackar tackar...
Har lärt mig så otroligt mycket!!

"""Nackdelarna""""" har väl vart att hela livet blivit konstigt, eftersom jag har haft så mycket att göra med företaget på dagen och med skolan att läsa och skriva rapport och sedan Aftonbladet på det...
För mycket.
När man börjar strunta i träningarna och att inte orka göra god mat..
För mycket...

Efter redovisningen i fredags satte jag mig på tåget till Stockholm och kände att jag pusta ut hur mycket luft som helst, precis som om jag hållt andan i fem veckor.

Igår hann jag också städa en del av kontoret,.. så himla skönt..

Imorn är det nya bullar som gäller!!

In i sista kursen med tillhörande examensarbetet!
Verkar som om det längre inte är en ädelstensmask jag ska måla? verkar som om det skulle bli ett bukhårsdjur haha jag vet inte vilket som blir roligast  haha!!


Godnatt!


oj oj

Det kunde jag aldrig tro att det skulle dröja så länge innan jag hann skriva på bloggen igen, eller rättare sagt orkade...
Känns som om datorn har vart fastvuxen vid mig de senaste veckorna, att när jag väl ska lämna den, orkar jag inte skriva :(

Det jag gärna vill berätta om (som vissa redan vet) är att vi förra helgen var i hudviksvall och det var så jättemysigt, det kändes som om vi var på semester! Vi var där tor-sön och hälsade på ulrika och ola som vi var i tyskland med. Där ubbe var det sjukt mycket snö!!! tänka sig att det är många som inte ens får se så mycket snö :( 

Vi åkte fyrhjuling första dagen, åkte över sjön med en stövellängd med snöblask, det skvätte över hela oss (tur med visir på hjälmen). Där efter blev det korvgrillning, men det blev bar några timmar för sen började det bli lite kallt eftersom vi var blötta. Somnade som stockar!

Dagen där efter hade det bestämt med massor av gubbar att vi skulle ut å åka. Klockan tio samlades alla med sina fyrhjulingar och snöskotrar (Jag å ubbe delade en skoter).

Vi åkte hela dagen till kl 6 på kvällen då vi var tvugna att åka sa rakt hem som möjligt eftersom bensinen började ta slut. Det var så otroligt vackert när vi åkte uppför ett berg. Snön hängde som stora bollar på träden och när man ramlade av skotern ramlade man ner i den orörda snön som gick till midjan!!!! 
Härligt var också när alla ca 17 samlades i en trästuga och grillade korv, gubbarna hade tagit med falukorv som de skivade tjockt och en annan gick runt och bjöd på någon delsbokorv.

Luften var så frisk och allt var så fritt, deras världsliga problem uppe i delso är vilka får köra på skoterleden och vart får man köra med fyrhjulningarna så det inte förstörs??

Därefter blev vi bjudna på "fest" i ett garage, där en gubbe bjudit sina gubbs och bjöd på popcorn och visade gamla fyrhjulnings filmer och gamla fest kort på en projektor (väldigt roligt att se faktiskt, man ble vgladare av att se den glädjen korten gav)

och jag och ubbe fick en irish coffee som nykomlingar, fick dock dela på den eftersom han bara hade grädde till en :)


hur är det med er?

Sussanne??